post

Lekkere drank te koop bij de slijterij in Rotterdam

Bij de slijterij in Rotterdam heb je een enorme keuze in verschillende soorten drank. Mocht je een liefhebber zijn van een glaasje wijn, dan ben je hier ook aan het juiste adres. Zo heb je droge, zoete wijn, maar ook uit het vat kan je hier kopen. Op feestjes of andere gelegenheden lust ik graag een glaasje alcohol, maar thuis hou ik het liever bij de frisdrank. Mijn man is een echte liefhebber van een glaasje Wisky. Zodra hij een glaasje van deze drank krijgt, zie je hem helemaal genieten. Vaak neem ik voor hem zo een flesje mee, dan kan hij hier thuis ook lekker van genieten.  slijterij Rotterdam

Cadeau

Mocht je op zoek zijn naar een passend cadeau voor iemand, dan is het zeker de moeite waard om eens langs de slijterij in Rotterdam te gaan. Vaak weet de medewerker van deze winkel je wel te helpen met het maken van de juiste keuze. Mocht je door deze hulp er nog niet helemaal uit zijn wat je kan kopen, dan is het ook mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen. Op deze manier kan de persoon die deze bon krijgt zelf een keuze maken in de winkel.

Enorme keuze

Voor de mensen die al eens bij de slijterij in Rotterdam zijn geweest weten dat hier heel erg veel keuze aan drank te verkrijgen is. Tevens kan je op de website van de zaak al zien wat er allemaal in de aanbieding is. Zeker de moeite waard om deze pagina in de gaten te houden rond de feestdagen of andere speciale gelegenheden. Elke keer wanneer ik hierheen ga kom ik altijd met veel meer flessen naar buiten dan de bedoeling was. Maar het ziet er ook allemaal zo lekker uit en de verkoper weet hier altijd veel over te vertellen.  slijterij Rotterdam

Wijn

Vaak krijg ik na het drinken van een glaasje wijn hoofdpijn. Dit is dan ook een reden dat ik deze maar vaak laat staan. Nu was ik laatst in de slijterij en vertelde ik over de hoofdpijn die ik vaak kreeg. De verkoper keek mij aan en vertelde dat zij wijn uit het vat verkopen en daar zit geen toegevoegde sulfieten en conserveringsmiddelen in. Deze middelen geven vaak de klachten zoals hoofdpijn. Meteen een flesje meegenomen om te testen en inderdaad de hoofdpijn bleef weg. Meteen een paar extra flessen gehaald, want wat deze wijn lust ik zekers!

Feest

Aankomend weekend geven wij een klein feestje, gewoon gezelligheid onder elkaar. Om deze avond echt te kunnen genieten ben ik naar de slijterij in Rotterdam geweest om de nodige drank in te slaan. Samen met de medewerker van deze zaak heb ik veel verschillende soorten drank laten uitzoeken.  Zo kwam ik thuis met twee tassen vol drank. Lekker om hier kleine shotjes van te maken om op zo een manier kennis te maken met deze nieuwe smaken. Iedereen vond heet een zeer leuk idee en hebben zich het allemaal zeer goed laten smaken. Tegenwoordig hebben wij vaker dit soort feestjes en de drank komt van het welbekende adres.  slijterij Rotterdam

 

 

 

post

Vele schoonmaakbedrijven in Arnhem

Wanneer je op zoek gaat naar schoonmaakbedrijven Arnhem, dan kom je er verschillende tegen. Helaas heeft niet ieder bedrijf zo goed personeel in dienst als bij Dubru. Ook de prijzen vallen vaak tegen en daarom zijn wij heel tevreden met dit bedrijf. Vanaf de allereerste keer dat zij bij onze zaak de boel kwamen bekijken om in te schatten wat er allemaal nodig was, voelde het al goed. Een zeer kundige medewerker zag zaken die nodig aan een poets beurt nodig waren, die ons nog niet eens was opgevallen. Eén van die punten waren de roosters va de afzuiging, deze waren te vies om naar te kijken en dan te bedenken wat voor een invloed dat op de gezondheid kan hebben. 

Een geweldig bedrijf

Nadat er iemand was langs gekomen om ons bedrijf te bekijken wat er allemaal aan gedaan moest worden werd er definitief een afspraak gemaakt. Omdat ons gebouw uit meerdere verdiepingen bestaat, kwamen er meerdere medewerkers tegelijk. De reden hiervan is dat zij graag binnen één dag hun klus klaar wilden hebben. Voor ons was dat ook een fijn idee, niet dat er de hele week andere mensen over de werkvloer liepen. Wat op de planning stond waren de vloeren, de ramen, en natuurlijk de toiletten. Een afspraak om de buitengevel te reinigen zal op een andere dag gebeuren.  schoonmaakbedrijven Arnhem

Wat een actie in ons gebouw

Op de afgesproken dag stond Dubru, onze keuze uit de vele schoonmaakbedrijven in Arnhem al op de stoep. Iedereen werd geïnstalleerd wat zij moesten doen en na het drinken van een kopje koffie gingen zij aan de slag. Binnen ons bedrijf was er op elke afdeling wel meerdere schoonmakers aan de slag. Soms moesten onze werknemers even van de plaats af, want geen enkel stukje vloerbedekking werd overgeslagen. Ook de toiletten hebben nog nooit zo geglommen als vandaag. Alle tegels zowel op de grond als tegen de muren kregen een bijzondere behandeling. 

Een fris ruikend gebouw

Nadat de medewerkers van Dubru door het hele bedrijf van ons hebben schoongemaakt, kan je dit ook meteen merken als je binnen komt. Alles ziet er super netjes uit en het ruikt ook lekker fris. Wat zijn wij blij dat wij de juiste keuze hebben gemaakt uit de vele schoonmaakbedrijven Arnhem die er hier werkzaam zijn. Want ik weet zeker dat geen enkel bedrijf zo grondig te werk gaat als dit bedrijf. De volgende afspraak hebben wij al in de agenda gezet en dat is tegenwoordig elke maand. Natuurlijk komt er elke dag een schoonmaker voor de toiletten en andere lichte taken. Maar de grote beurten hebben wij voor één keer per maand staan.  schoonmaakbedrijven Arnhem

Gevelreiniging

Eén van de grote klussen, de gevelreiniging hebben wij voor een tijd uitgesteld, maar vandaag gaat het wel gebeuren. Omdat onze zaak aan de buitenkant helemaal van natuursteen is gemaakt, is het van groot belang dat deze op een vakkundige manier wordt gedaan. Maar dat kan je met een gerust hart aan de medewerkers van Dubru overlaten, zij hebben hier de juiste kennis hier van.

 

 

 

 

post

Geniet van vis dankzij My Seafood

Bekend met diverse vissoorten? Dan weet jij ook vast en zeker dat je dit eenvoudig online kunt bestellen via My Seafood?

Zalmfilet

Waarschijnlijk weet iedereen maar al te goed wat zalmfilet precies is en hoe dat het smaakt. Maar weet jij ook hoe dat je dit moet bereiden? Er zijn namelijk diverse mogelijkheden hoe dat je dit prachtig stukje vis kunt bereiden. Stomen, grillen, bakken en zelfs frituren behoort tot de mogelijkheden. Al moet ik zeggen dat het laatste niet veel gebruikt wordt. Zonde wat op deze manier wordt zalmfilet aan iedere zijde gelijkmatig bereid, oftewel een gelijkmatige garing wat ten goede gaat van het vis.

shutterstock_362423903_1

Kabeljauw

Als men spreekt over kabeljauw, dan zal je wellicht vaker horen dat het woordje kibbeling ter sprake komt. Maar de gaarheid van kabeljauw dient natuurlijk wel goed te zijn om de smaak optimaal tot zijn recht te laten komen. Hoe gaar je eigenlijk kabeljauw? Doe je dit middels de frituur of zoek je een andere manier om het vis te garen? Wat dat betreft kun je het zo gek nog niet bedenken of de gaarheid is te gebruiken. Diverse smaken in combinatie met de gerechten welke je erbij serveert is voor iedereen welkom, je moet natuurlijk wel van vis houden.

Scholfilet

Meestal wordt de scholfilet gegaard in de oven. Maar wist je dat je dit heerlijk kunt combineren in de pan met diverse groenten? Wat dacht je namelijk van heerlijke ratatouille met scholfilet? Of wellicht scholfilet welke gepocheerd wordt? Je kunt het zo gek nog niet bedenken wat je allemaal met dit stukje vis kunt doen.

Diverse gerechten

Uiteraard is het ook mogelijk om diverse gerechten te bereiden met vis. Een voortreffelijke pasta of een ovenschotel waar je vrijwel niks voor hoef te doen.voordeel-plattevis-583 (1)

Het bestellen van vis bij My Seafood verloopt ook nog eens erg soepel en vlot. Door online een keuze te maken in het assortiment van dit bedrijf. Vervolgens reken je het bedrag af waardoor zij voor jou aan de slag kunnen gaan om het te vacumeren en klaarmaken voor transport. De kosten welke zij hanteren voor vis is aantrekkelijk en past perfect binnen een ieder zijn budget. Het ideale van My Seafood is toch echt dat zij met dagverse producten werken. Dit betekent ook direct dat jij jouw bestelling langer kunt bewaren. Uiteraard is het ook mogelijk om de vis in te vriezen. Je dient overigens wel rekening te houden dat als jij vis gaat invriezen, dat dit maximaal drie maanden zo bewaard kan worden. Langer kan ook wel, alleen wordt de smaak dan een stuk minder en dat zou zonde zijn toch?

Overigens maakt My Seafood het ook mogelijk om standaard per maand of week een bestelling te laten bezorgen. Hier hoef jij dan geen rekening mee te houden. Maar altijd wel de garantie hebben dat jij dagverse vis in huis zult krijgen. Ben jij benieuwd geworden naar de kwaliteit welke My Seafood levert? Dan raad ik je aan om eens verder op de bovenstaande website te kijken! Eet smakelijk alvast!

post

Scootmobiel kopen voor oma

Mijn oma is de laatste tijd slecht te been en wilde daarom een scootmobiel kopen. Doordat mijn oma niet zo handig is op de computer, vroeg zij aan mij of ik wilde kijken op het internet naar een scootmobiel. Door bij de bekende zoekmachine van het internet scootmobiel kopen in te typen, kwam ik al snel terecht op de website van Scootmobiel Vitaal. Hier heeft dit bedrijf verschillende scootmobielen op de website staan. Nieuwe en tweedehandse scootmobiels kan jij bij deze onderneming kopen. Alle Scooters zijn van te voren getest en nagekeken voor gebruik. Dit leek mijn oma wel wat voor haar en vroeg aan mij of ik een afspraak wilde maken voor een proefrit. Dit was makkelijk te regelen via de website en dan zou een medewerker van dit bedrijf contact met oma opnemen. Al snel werd mijn oma terug gebeld en maakte zij een afspraak voor een proefrit.

scootmobiel kopen

Gekocht

Wat zo makkelijk is van een proefrit bij dit bedrijf is dat zij de scootmobiel die jij wilt zien, bij jou eigen thuis komt brengen zodat jij in jou eigen omgeving een ritje kan maken. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf kwam bij mijn oma en laden de scootmobiel uit zijn wagen. Mijn oma was meteen verliefd en ging een stukje rijden. Hierdoor besloot mijn oma om de scootmobiel te kopen en de kosten van de scootmobiel viel ook erg mee. Ook is er een goede service bij dat als mijn oma onderweg stil komt te staan kan zij altijd bellen en komt iemand haar ophalen via dit bedrijf.

scootmobiel kopen

post

De voordelen van creatine bestellen

Het zijn vaak de gezondheidskenners en fervente sporters die regelmatig creatine bestellen. Creatine is een relatief onbekend begrip en velen hebben geen enkel benul van wat creatine überhaupt is. Met name sporters en bodybuilders maken gretig gebruik van deze zeer werkzame stof en zijn dan ook de doelgroep die regelmatig creatine bestellen. Waarom is creatine voor sporters dan zo interessant?

repenHet begint in feite bij de theorie. Spieren zijn nodig om lichaamshandelingen uit te kunnen voeren. Zonder spieren immers geen werkend lichaam. Sterke spieren zijn essentieel om krachtoefeningen uit te kunnen voeren. Daarbij geldt natuurlijk: hoe sterker de spieren, hoe groter de spieren en hoe zwaarder een oefening kan worden uitgevoerd. Creatine is daarbij een stof die de spieren net even dat steuntje in de rug kunnen geven.

De stof creatine zit van nature al in het lichaam. Het is de stof die ervoor zorgt dat spieren kracht kennen en daarnaast zorgt de stof ervoor dat spieren herstellen. Het is een onmisbare lichaamseigen stof. Het is met name de spierkracht waar creatine voor zorgt dat creatine bestellen onder sporters zo populair is. Het is bekend dat creatine de spiermassa vergroot en dat is voor vele bodybuilders met name erg interessant. Maar aangezien creatine ook voor spierherstel zorgt, is creatine bestellen ook interessant voor sporters die snel resultaat willen boeken. Door creatine herstellen de spieren namelijk sneller!

Hoe creatine te gebruiken?

We zijn erover uit dat creatine bestellen goed is voor sporters die spieren willen kweken en snel spieren willen laten herstellen. Vraag die bij velen nu op zal komen, is hoe veel creatine er geconsumeerd moet worden en hoe vaak. We zullen daar ook nog even op in gaan. Over het algemeen wordt er een hoeveelheid van 3-5 gram per dag aanbevolen. Creatine is een lichaamseigen stof en zal bij een overschot dit niet opnemen. Veel meer nemen dan de aanbevolen 3-5 gram heeft dan ook geen zin. Als je dus creatine kopen wilt, kun je precies uitrekenen hoe lang je ongeveer met een pot doet.

download-200x200Het is een gegeven dat het gebruik van creatine het beste werkt als dit in combinatie wordt gedaan met een koolhydraatrijke maaltijd. Om een juiste verspreiding te hanteren, is het raadzaam om ’s ochtends creatine te nemen en na de training zodat spieren weer kunnen herstellen. Zo bouw je de creatine waarde in je lichaam langzaamaan op. Vergeet ook niet genoeg water daarbij in te nemen. Vocht en creatine zijn de twee factoren die ervoor zorgen dat spieren groeien.

Een pot creatine bestellen kun je tegenwoordig overal op internet. Het blijft een voedingssupplement dat aan strenge regels is gebonden. Het is daarom ook van belang dat de creatine die je bestelt veilig en betrouwbaar is. Er zijn verscheidene websites in omloop die het niet zo nauw nemen met voedselveiligheid. Wil je verzekerd zijn van kwaliteit en veiligheid? Neem dan eens een kijkje op een platform als 247voedingssupplementen.nl. Deze website biedt enkel en alleen producten aan die zijn goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Met meer dan 1600 producten in het assortiment heb je naast creatine, keuze uit heel veel soorten voedingssupplementen!

Ik raad iedereen de proteïne recepten aan

diet-person-imgDe reden waarom ik het over de proteïne recepten wil hebben is omdat ik een zeer tevreden klant ben van deze firma. Ik heb een lange tijd met mijn gewicht zitten tubben. Ik ben begonnen met sporten en dat bevalt mij goed. Echter wist ik geen balans te vinden in mijn eetpatroon. Toen ben ik dit eigenlijk eens in de groep gaan gooien op een verjaardag. Hier sprak ik iemand die mij attendeerde op een site waar je deze recepten kunt bestellen. Omdat ik een erg drukke baan heb is het voor mij erg belangrijk om wel goed te eten. Ik moet immers goed kunnen blijven functioneren. Een aantal maanden eerder ben ik gestart met een ander dieet. Hier ben ik na de derde dag al mee gestopt omdat ik mij gewoonweg niet goed voelde vanwege de enorme honger. En dat zorgde er dan ook direct voor dat ik het sporten ook niet meer kon opbrengen.
De proteïne recepten die ik nu gebruik zijn erg lekker en om eerlijk te zijn heb ik niet eens in de gaten dat ik aan een dieet zit. Wat ik ook zo prettig vind is dat het niet gaat om moeilijke en ingewikkelde ingrediënten. Ik doe mijn boodschappen en ik merk dat ik het voor de prijs ook al niet hoef te laten.

Een reden om vandaag nog te startenbekijk-het-recept

Ik vind dat de proteïne recepten voor een ieder die gezonder en bewuster wil gaan eten om kilo’s te verliezen uitermate geschikt zijn. Zeker als je elke dag goed moet kunnen blijven functioneren op het werk. Door het sporten, wat ik probeer twee keer in de week te doen, voel ik mij echt een stuk beter in mijn vel. Natuurlijk heb ik wel eens een zwak moment als ik met een klant ga lunchen. Maar eens in de zoveel tijd moet dat gewoon kunnen. Zolang je het boek er maar weer bij pakt om weer volgens de recepten te koken om je doel te behalen. Ik voel mij goed en zit lekker in mijn vel. Ik kan tijdens het verhaal dat ik typ dan ook geen enkel nadeel bedenken. De maaltijden zijn eenvoudig te bereiden omdat dit stap voor stap staat uitgelegd in het boek. Hierdoor weet je zeker dat je het op de juiste manier bereid en je voldoende binnen krijgt van alles om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk je doel kunt behalen. Daarom zeg ik dat je alle reden hebt om vandaag nog te starten.

proteine recepten

post

Tip: uit eten nijmegen

menukaartWij gaan met regelmaat uiteten in omgeving nijmegen. In nijmegen gaan wij meerdere restaurants af. Zo hadden we afgelopen week bij Bistro Le steak gegeten. Het bedrijf heeft een ruim aanbod aan vlees en vis. Daarnaast hebben ze voor vegetariërs ook vegetarische gerechten. Le steak heeft een gigantische menukaart. Alle gerechten zijn erg voordelig en als je het met overige restaurants vergelijkt al helemaal. Als je wilt uit eten nijmegen is het echt een aanrader om eens naar Le steak te gaan. Er hangt een hele prettige sfeer en ze zijn zeer gastvrij. Zo wordt je bij binnenkomst goed ontvangen en komen ze met regelmaat aan je tafel om voor drinken of om te vragen of alles naar wens is. Voor lekker uit eten nijmegen ga je naar Bistro Le steak.

Het etenle steak interieur

Het was niet gemakkelijk om een keuze te maken, wegens het ruime aanbod. Zelf koos ik voor de spareribs. Ze waren echt overheerlijk. De spareribs worden gegrild en er zit een heerlijke marinade overheen. Omdat wij zo goed hebben gegeten komen we zeker terug! Het bedrijf is gastvrij, heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding, dus wat wil je nog meer? Ondanks de drukte kan je gemakkelijk parkeren. Mocht je liever thuis willen blijven? Dan is het ook mogelijk om te bestellen. Het is aan te raden om te reserveren. Het is in de weekenden erg druk, dus wil je teleurstellingen voorkomen, dan kan je het beste via de website of telefonisch reserveren.

post

Zomer klaar met een Eiwitrijk dieet

Wilt u snel resultaten boeken? Klaar zijn voor de zomer, zodat u schaamteloos rond kunt lopen op het zwembad of recreatiepark of maak wilt u gewoon gezond en lekker in uw lichaam zitten? Ga dan voor een Eiwitrijk dieet & Eiwitdieet .

De nieuwe populaire vorm van afvallen en diëten

Hoe kan het dat superfoods, de snelst groeiende vorm van afvallen en diëten is voor 2016?

Heel simpel! Mensen anno 2016 leven een snel, chaotisch en druk bestaan terwijl de uiterlijke eisen moeten voldoen aan de nieuwste trends en maatstaven van de maatschappij. Met superfoods boekt u al binnen enkele weken resultaat, sommigen bereiken zelfs binnen enkele weken hun ideale streef gewicht al.

Wat moet U weten over superfoods?

Bent u overtuigd? U bent er klaar voor en start met het diëten voor een slanker en gezonder lichaam? Let dan wel op, wees kieskeurig voor welke superfoods u kiest. Waarom? Omdat niet elke aangeboden methode de juiste gezonde manier van afvallen is en zal op lange termijn negatieve nadelen hebben.

Surthrival-ColostrumGroup-660x300

Kunt U Slank en Sterk worden met een goed dieet?

Eiwitten hebben een belangrijke rol als voedingsstof, alle menselijke lichamen zijn opgebouwd met behulp van deze eiwitten. Een volwassen persoon kan zo’n 10 tot 15 kilo aan eiwitten bevatten. De eiwitten in ons lichaam zijn een onmisbare bouwsteen, en geven U bij inname een vol en voldaan gevoel.

Maar wilt u afvallen met een eiwitrijk dieet? Dan zult u zich eigenlijk minderen moeten richten op de weegschaal, Meer spieren trainen en sterker maken is een goede optie, spierweefsel zit namelijk strakker zodat uw figuur een zichtbaar beter resultaat heeft. Bovendien als u zich dan uitleeft in de sportschool, thuis of buiten verbruikt uw spierweefsel meer lichaam calorieën dan uw vetweefsel. Dit zorgt nog voor een extra slank gevoel en uiterlijk wat blijvend is!

post

Gezond leven

We proberen allemaal zo gezond mogelijk te leven. Dat is voor niemand iets nieuws, en het lijkt de laatste paar jaar enkel meer en meer te worden. Maar wat betekent dit voor ons eetpatroon? Het is lang niet voor iedereen zo vanzelfsprekend om maar gezond te eten, terwijl veel mensen dit misschien wel willen doen. Om uzelf een beetje te verdiepen in een gezond eetpatroon zijn er meer dan voldoende kookboeken en adviezen beschikbaar. Echter, deze zullen ongetwijfeld lang niet altijd de antwoorden bieden waar u naar op zoek bent. Om u de juiste richting in te helpen, kunt u misschien eens proberen op een voedingsstof zelf te zoeken. Wat dacht u van een eiwitrijk dieet? Deze diëten zijn zeer populair bij mensen die veel sporten. Een eiwit dieet kan in zo’n geval goed helpen om een goede spierontwikkeling te bewerkstelligen.

Xylosolv_30-slider-verzendkosten

Niet voor ieder lichaam hetzelfde

 

Sporten is naast gezonde voeding ook een belangrijk onderdeel van ons leven geworden. Een eiwitrijk dieet kan hierbij helpen. Eiwitten helpen namelijk bij het gezond ontwikkelen van spiermassa, en dat is waar veel mensen toch op uit zijn. Ook voor mensen met lactose intolerantie kan het erg goed werken. Een eiwitrijk dieet kan het best worden samengesteld met een specialist. Zo’n eiwitdieet heeft namelijk wel te voldoen aan bepaalde richtlijnen. Daarnaast is een eiwitdieet voor iedereen anders en ziet het er voor iedereen anders uit. Dat maakt het essentieel dat u goed naar uw eigen lichaam kijkt alvorens u zomaar aan een eigen gekozen dieet begint. Uw eigen gezondheid gaat voorop, vergeet dat ten nimmer.

post

Tip: Mokken bedrukken bij lavista relatiegeschenken

Het vinden van de juiste promotievorm is voor de horeca natuurlijk hartstikke lastig. Als restaurant eigenaar zijnde probeer ik natuurlijk mijn restaurant te promoten. Maar hoe kunt u de juiste doelgroep bereiken door middel van promotie. Nou als eerste kijkt u welke doelgroep u wilt bereiken wat voor mij natuurlijk hartstikke eenvoudig was. Mijn doelgroep is namelijk zestien jaar en ouder maar hoe kon ik deze doelgroep op een leuke manier bereiken en stimuleren? Zodoende kwam ik op het idee mokken bedrukken bij Lavistamokken.nl. Mokken bedrukken bij Lavista was een zeer interessante mogelijkheid voor mij want dit is een geweldige vorm van promotie. Ik wilde namelijk het bedrijfslogo van mijn restaurant laten bedrukken op deze mokken en dat was mogelijk bij de aanbieder Lavista. Op deze manier kon ik bezoekers bedanken voor hun komst en hun een mok als cadeau meegeven. Deze mokken gaan zij hoogst waarschijnlijk thuis gebruiken waardoor deze mokken vaak worden bekeken door het gezin en gasten. Hierdoor is er sprake van onbewuste promotie en zodoende ben ik overstag gegaan tot het gebruik maken van de mogelijkheid Mokken bedrukken bij lavista. Dezelfde dag liet ik dan ook Mokken bedrukken bij lavista.

Mokken

Lavista is geweldig

Lavista is voorzien van vakkundig personeel waaronder hoogopgeleid personeel, die getraind zijn in het ontwerpen van de juiste promotieartikelen. Zij weten precies hoe dat een artikel moet worden gebruik als promotievorm, en ook weten zij hoe dat deze artikelen moeten worden ingedeeld. Lavista is dan ook een geweldige aanbieder op het gebied van promotieartikelen. Simpelweg omdat u bij deze aanbieder hartstikke veel mogelijkheden heeft. Zie hieronder de mogelijkheden die u heeft op het gebied van promotie:

  1. Kop en schotels laten bedrukken
  2. Mokken laten bedrukken
  3. Pennen laten bedrukken
  4. Aanstekers laten bedrukken

Zoals u kunt zien kunt u gebruik maken van meerdere promotievormen wat natuurlijk geweldig is.

Laten

Er is geweldige service verleend

Lavista heeft mij in het aanleveren van deze mokken een geweldige dienst bewezen. De mokken zijn van geweldige kwaliteit en het logo van bedrijf staat er prachtig op afgebeeld. Alle mokken zijn in een week tijd aangeleverd. De verzending van de mokken was gratis wat natuurlijk mooi meegenomen is. Daarnaast verkreeg ik eerst een gratis drukproef om te oordelen of deze voldeed aan mijn verwachtingen. Ook heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid achteraf betalen, want ik wilde er zeker van zijn dat er hoogwaardige kwaliteit werd aangeleverd. Toen ik zag dat de mokken van uitstekende kwaliteit waren heb ik dezelfde dag dan ook de betaling verwerkt.

bedrukken

Een aanrader voor u!

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat het uitdelen van deze mokken een geslaagde vorm van promotie is gebleken. De klanten voelden zich gewaardeerd en sindsdien zit het restaurant ieder weekend bom vol. Deze vorm van promotie heeft dan ook zeker weten zijn vruchten afgeworpen. Bent u opzoek naar een geweldige aanbieder in allerlei verschillende promotievormen? dan bent u bij Lavista aan het juiste adres. Zij leveren top kwaliteit tegen een zeer voordelige prijs.