post

Bekend met diverse vissoorten? Dan weet jij ook vast en zeker dat je dit eenvoudig online kunt bestellen via My Seafood?

Zalmfilet

Waarschijnlijk weet iedereen maar al te goed wat zalmfilet precies is en hoe dat het smaakt. Maar weet jij ook hoe dat je dit moet bereiden? Er zijn namelijk diverse mogelijkheden hoe dat je dit prachtig stukje vis kunt bereiden. Stomen, grillen, bakken en zelfs frituren behoort tot de mogelijkheden. Al moet ik zeggen dat het laatste niet veel gebruikt wordt. Zonde wat op deze manier wordt zalmfilet aan iedere zijde gelijkmatig bereid, oftewel een gelijkmatige garing wat ten goede gaat van het vis.

shutterstock_362423903_1

Kabeljauw

Als men spreekt over kabeljauw, dan zal je wellicht vaker horen dat het woordje kibbeling ter sprake komt. Maar de gaarheid van kabeljauw dient natuurlijk wel goed te zijn om de smaak optimaal tot zijn recht te laten komen. Hoe gaar je eigenlijk kabeljauw? Doe je dit middels de frituur of zoek je een andere manier om het vis te garen? Wat dat betreft kun je het zo gek nog niet bedenken of de gaarheid is te gebruiken. Diverse smaken in combinatie met de gerechten welke je erbij serveert is voor iedereen welkom, je moet natuurlijk wel van vis houden.

Scholfilet

Meestal wordt de scholfilet gegaard in de oven. Maar wist je dat je dit heerlijk kunt combineren in de pan met diverse groenten? Wat dacht je namelijk van heerlijke ratatouille met scholfilet? Of wellicht scholfilet welke gepocheerd wordt? Je kunt het zo gek nog niet bedenken wat je allemaal met dit stukje vis kunt doen.

Diverse gerechten

Uiteraard is het ook mogelijk om diverse gerechten te bereiden met vis. Een voortreffelijke pasta of een ovenschotel waar je vrijwel niks voor hoef te doen.voordeel-plattevis-583 (1)

Het bestellen van vis bij My Seafood verloopt ook nog eens erg soepel en vlot. Door online een keuze te maken in het assortiment van dit bedrijf. Vervolgens reken je het bedrag af waardoor zij voor jou aan de slag kunnen gaan om het te vacumeren en klaarmaken voor transport. De kosten welke zij hanteren voor vis is aantrekkelijk en past perfect binnen een ieder zijn budget. Het ideale van My Seafood is toch echt dat zij met dagverse producten werken. Dit betekent ook direct dat jij jouw bestelling langer kunt bewaren. Uiteraard is het ook mogelijk om de vis in te vriezen. Je dient overigens wel rekening te houden dat als jij vis gaat invriezen, dat dit maximaal drie maanden zo bewaard kan worden. Langer kan ook wel, alleen wordt de smaak dan een stuk minder en dat zou zonde zijn toch?

Overigens maakt My Seafood het ook mogelijk om standaard per maand of week een bestelling te laten bezorgen. Hier hoef jij dan geen rekening mee te houden. Maar altijd wel de garantie hebben dat jij dagverse vis in huis zult krijgen. Ben jij benieuwd geworden naar de kwaliteit welke My Seafood levert? Dan raad ik je aan om eens verder op de bovenstaande website te kijken! Eet smakelijk alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *